Alte două cazuri confirmate de corornavirus. Numărul îmbolnăvirilor a ajuns la 31 în România

Social

Încă două cazuri de infectare cu noul coronavirus au fost anunțate in această dimineață – o femeie din București, medic la spitalul Dimitrie Gerota și un bărbat din Iași, care s-a întors din Italia. Medicul a intrat în contact cu bărbatul de 60 de ani, fost polițist, care a ascuns autorităților ca s-a întors din Isarel.

Un bărbat de 42 de ani care a venit din Veneția în 2 martie a fost confirmat, miercuri, cu noul coronavirus. Potrivit Grupului de Comunicare Strategică (GCS), în România sunt în prezent 31 de cazuri confirmate. GCS a anunțat că bărbatul de 42 de ani din Iași a revenit în țară, din Veneția, în data de 2 martie, iar debutul bolii ar fi fost în 4 martie.

„Este vorba de un bărbat, 42 ani, confirmat în Iași, debut pe 4.03, internat pe 10.03, revenit din Veneția în 2.03”, anunță GCS.

În prezent, bărbatul este internat la Spitalul de Boli Infecțioase.

În prezent, în România sunt confirmate 31 de cazuri de coronavirus.

Pacientul cu numărul 30, confirmat tot miercuri, este o femeie de 43 de ani care a intrat în contact cu pacientul de la Spitalul Gerota a fost confirmată cu noul tip de coronavirus, bilanțul ajungând la 30, au transmis, miercuri dimineața, reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică (GCS).

„Un caz de îmbolnăvire cu noul coronavirus a fost înregistrat în această (miercuri – n.red.) dimineață, al 30 – lea caz la nivel național. Este vorba de o femeie, 43 ani, contact al pacientului care a fost internat în Spitalul Gerota”, conform GCS.

Un bărbat de 60 de ani, ofițer în rezervă al MAI a călătorit în Israel la finalul lunii februarie. El s-a prezentat la spital însă a spus că nu a părăsit țara în ultimele două luni.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.