Ciolacu: Astazi depunem moţiunea de cenzură; se va intitula ‘Guvernul PNL – de la pandemie la pandemită generalizată’

Politic

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că în cursul zilei de luni va fi depusă moţiunea de cenzură la adresa Cabinetului Orban, document care se intitulează „Guvernul PNL – de la pandemie la pandemită generalizată. Belşug în buzunarele clientelei PNL, sărăcie în buzunarele românilor”.

Într-o intervenţie telefonică, duminică seara, la Antena 3, Ciolacu a precizat că moţiunea ar avea 22 – 24 de pagini, iar luni documentul va fi depus la Parlament.

„În noaptea aceasta, echipa de la partid o să o finalizeze. Mâine, aşa cum am promis, o să o depunem. Se intitulează „Guvernul PNL – de la pandemie la pandemită generalizată. Belşug în buzunarele clientelei PNL, sărăcie în buzunarele românilor”. Este semnată de 202 parlamentari, tot grupul PSD”, a declarat Ciolacu.

Liderul interimar al social-democraţilor a precizat că există discuţii cu toate partidele politice reprezentate în Parlament pentru susţinerea moţiunii de cenzură.

„Cred că, după citirea ei, nu vor mai exista forţe politice responsabile care să nu voteze moţiunea. Am cumulat tot – haosul din gestionarea pandemiei, lipsa de credibilitate a guvernului, sfidarea românilor prin tot felul de chermeze şi fraternizări cu interlopii, dezastrul economic, nerespectarea legilor privind alocaţiile, pensiile şi, mai nou, salariile profesorilor, ţinerea spitalelor închise, scăderea nivelului de trai şi furtul din banii românilor confirmat de raportul Curţii de Conturi”, a arătat liderul interimar al PSD.

Marcel Ciolacu a reiterat că „acest guvern trebuie să plece de îndată” şi, după adoptarea moţiunii de cenzură, PSD va merge la preşedintele României cu o propunere de prim-ministru. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.