Ciolacu: PNL face reformă, îngroapă România

Politic

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că Guvernul PNL „îngroapă România” prin măsurile de reformă anunţate.

„PNL face reformă! Scurtă recapitulare: reforma în Muncă începe prin desfiinţarea salariului minim pentru cei cu studii superioare. Legea salarizării ar putea să nu se mai aplice la anul. Adică toate salariile să fie îngheţate. Urmează pensiile, probabil. Habarnistul de la Finanţe ne spune să stăm liniştiţi şi să strângem cureaua! Reforma în Sănătate începe prin a da afară managerul Spitalului Judeţean Timişoara. Un om competent şi foarte apreciat. Personalul medical face grevă. În rest, nimic! Reforma în Justiţie începe prin a spune că recursul compensatoriu nu poate fi abrogat pentru că aşa şi pe dincolo. În opoziţie, ziceau total pe dos”, a scris Ciolacu, vineri, pe pagina sa de Facebook.

Liderul social-democrat susţine că, între timp, în România reală „PNL se împrumută dublu faţă de PSD şi la dobânzi mult mai mari”.

„În două săptămâni, peste 6,5 miliarde de lei. Adică 40 de mii de euro pe minut. Asta da performanţă! PNL aruncă în aer cursul de schimb. Euro se cumpără deja cu 5 lei! Ratele şi creditele explodează. PNL împinge România premeditat în deficit bugetar excesiv. Ratingul de ţară – în pericol să fie retrogradat. Adică ne întoarcem de unde am plecat. Concluzie: PNL face reforma. Îngroapă România!”, conchide Ciolacu. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.