Dan Barna, în Arad: Miza alegerilor prezidenţiale, fără PSD în turul II

Politic

Dan Barna, candidatul alianţei USR PLUS la alegerile prezidenţiale, şi-a prezentat proiectul de Preşedinte la Arad. Dan Barna a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că obiectivul alegerilor prezidenţiale este un tur doi fără PSD, semnal că România se modernizează.

„Miza alegerilor prezidenţiale este clară, un tur doi fără PSD. România are nevoie de însănătoşire, iar realizarea obiectivului ar fi un semnal că ţara noastră vrea să se modernizeze. Sunt optimist în privinţa acestui obiectiv, văd asta în stradă unde oamenii sunt deschişi şi îmi spun că au nevoie de o schimbare. Candidatura mea se bazează fix pe acest principiu, trebuie să schimbăm România acum, nu peste cinci ani. Schimbarea se numeşte Alianţa USR PLUS. Turul doi al alegerilor prezidenţiale fără PSD este un obiectiv al unei Românii care se uită spre Europa iar tinerii au oportunităţi acasă astfel încât să nu-şi dorească să plece din ţară.”, a transmis Dan Barna, candidatul alianţei USR PLUS la alegerile prezidenţiale.

Dan Barna a vorbit la Arad şi despre obiectivele sale în calitate de Preşedinte, printre acestea se numără reforma educaţiei, dezvoltarea infrastructurii, vindecarea sistemului medical şi protejarea mediului.

„Candidatura mea este pentru o Românie care se modernizează, care are regiunile istorice legate prin autostrăzi, care nu mai este furnizor internaţional de medici, care îşi plăteşte mai bine profesorii. Românii pleacă din ţară pentru ca nu mai au perspective de viitor dincolo de plata unui salariu. Numai anul trecut ne-au plecat peste 230.000 de români. Oamenii nu au nevoie de un alt stat, ci de o altfel de ţară. Este datoria noastră să apărăm mediul, cum tot datoria noastră este să îmbunătăţim calitatea vieţii oamenilor aici, acasă.”, a conchis Dan Barna, candidatul alianţei USR PLUS la alegerile prezidenţiale.

În perioada 11 octombrie – 7 noiembrie, Dan Barna va merge prin ţară pentru a-şi face cunoscut proiectul pentru Preşedinţia României.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.