Elevii cu 10 la Bacalaureat intră gratuit la Untold și Neversea anul viitor

Social

Elevii care obțin în acest an nota 10 la Bacalaureat intră gratuit la edițiile de anul viitor ale Untold și Neversea.

Campania „Bac de 10” își dorește, în fiecare an, să susțină performanța în educație care a motivat sute de mii de tineri absolvenți din România.

Ajunsă la cea de-a șasea ediție, campania oferă tuturor absolvenților de liceu care iau nota 10 la examenul de Bacalaureat, acces gratuit la edițiile Untold și Neversea din 2021.

În plus, toți tinerii care promovează examenul de Bacalaureat, inclusiv la sesiunea de toamnă din acest an, vor primi câte un voucher valoric care va putea fi folosit la achiziționarea abonamentelor pentru edițiile Untold și Neversea din 2021, în valoare de 10 euro, respectiv 20 de euro.

Directorul de comunicare al Untold și Neversea, Edy Chereji, susține că această campanie îi motivează an de an pe elevii care ajung la examenul maturității.

„Chiar dacă anul 2020 este un an cu restricții, care au adus odată cu ele și amânarea celor două festivaluri, considerăm că absolvenții din acest an merită să fie recompensați și ei pentru munca depusă”, spune Chereji.

Anul trecut, peste 100 de tineri care au promovat Bacalaureatul cu nota 10 au beneficiat de intrarea gratuită la cele două festivaluri din Cluj-Napoca și Constanța.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.