Foștii miniștri au predat ștafeta

Politic

Liberalii preiau administrarea țării cu un fond de rezervă al guvernului … aproape gol! Eugen Teodorovici a vrut să anunțe el, înainte să constate această situație, succesorul său. La alte două mari ministere, Transporturi și Muncă, miniștrii noi vor să vadă în ce stadiu sunt lucrările la autostrăzi ori să se ocupe de modernizarea Casei de pensii.

Adversari fără menajamente, fostul și actualul ministru al Finanțelor au evitat să se întâlnească în fața presei. Eugen Teodorovici l-a anunțat pe Florin Cîțu că îi lasă un proiect de buget, dar și un fond de rezervă … aproape gol.

Noul ministru al Muncii, Violeta Alexandru, are de gând să îi facă pe funcționari să își schimbe atitudinea față de oameni. Se va concentra în mod special pe chestiunile legate de pensii.

La Transporturi, Lucian Bode vrea să știe exact care e situația construcției de autostrăzi și a companiilor CFR Marfă și Tarom.

Doar câțva miniștri au preluat cu acte în regulă ștefeta de la predecesorii lor și doar sub rezerva unui audit pe care îl vor cere în perioada imediat următoare.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.