În PSD a început bătălia pentru putere

Politic

Startul bătăliei pentru putere l-au dat Marcel Ciolacu și Gabriela Firea. Președintele Camerei Deputaților consideră că rezultatul din turul doi a fost dezastruos pentru partid. Iar primarul Capitalei o atacă pe Viorica Dăncilă pentru prezența lui Gabriel Oprea la sediul partidului.

La PSD au început deja criticile și se caută vinovații. Taberele sunt împărțite. Gabriela firea este nemulțumită de faptul că aseară, la sediul PSD a venit Gabriel Oprea.

Firea este susținută de Mihai Fifor, care spunea că nu așa se face o reformă a partidului, cu oameni care nu sunt plăcuți de electorat.

Viorica Dăncilă a explicat duminică seara că Gabriel Oprea face parte din  Comitetul Executiv al PSD, funcție obținută ca lider sindical, în urma semnării unui protocol de colaborare.

Marcel Ciolacu  spune că în turul II al alegerilor prezidențiale PSD a luat cel mai mic număr de voturi din istorie. „Să fim cinstiți: este un rezultat dezastruos care vine după un rezultat la fel de prost la europarlamentare”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Marți, va avea loc o ședință a Comitetului executiv, unde vor fi puse toate cifrele pe masă.

Până în acest moment, Viorica Dăncilă a anunțat că nu va demisiona și că rămâne în fruntea partidului până când un congres va decide altfel.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.