Ipoteză șocantă în cazul dispariției a două adolescente din Caracal: Poliția a găsit rămășițe umane în casa unui bărbat de 64 de ani

Social

Descoperire macabră în cazul dispariției a două adolescente din Caracal: polițiștii au găsit rămășițe umane în casa unui mecanic auto din Caracal, despre care presupun că ar fi luat fetele cu mașina, la ocazie. Ancheta este în plină desfășurare.

ACTUALIZARE Bărbatul în casa căruia au fost găsite rămășițe umane a fost dus la audieri.

O adolescentă de 15 ani, Alexandra Măceşanu, a fost dată dispărută de familie. Ea a fost văzută ultima dată miercuri dimineața, în timp ce se urca într-o mașină de ocazie. Fusese la meditații în Caracal și voia să ajungă acasă, în comuna Dobrosloveni.

În urma cu trei luni, o altă fată, de 19 ani, a dispărut în condiții similare.

Polițiștii care anchetau dispariția fetelor au descins în această dimineață la un bărbat de 64 de ani, mecanic auto. Acolo au descoperit rămășițe umane, dar și un cercel în mașina acestuia.

Deocamdată, nu știm dacă această descoperire macabră are legătură cu ambele dispariții, dar ancheta continuă.

Conducerea Poliției Române a dispus trimiterea unei echipe mixte de specialiști din cadrul Direcției de Investigații Criminale și Institutului Național de Criminalistică, pentru a sprijini cercetările desfășurate de colegii din Olt.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.