Klaus Iohannis și-a lansat candidatura pentru Palatul Cotroceni: „Voi construi o nouă majoritate în urma votului dat de oameni la alegerile parlamentare, fie că vor fi la termen sau anticipate”

Politic

Klaus Iohannis intră oficial într-o nouă cursa electorală. Vizează încă 5 ani la Palatul Cotroceni. Lansarea a avut loc în mijlocul liberalilor, reuniți în Consiliul Național.

Vă chem alături de mine să reconstruim România! Votul pe care sper că mi-l veți da la alegerile prezidențiale este un vot pentru această viziune pe care o avem împreună pentru țara noastră. Vreau să fiu foarte bine înțeles: acest vot va fi respectat! Nu voi desemna niciun guvern care nu își asumă ferm aceste deziderate! Vă asigur că voi construi o nouă majoritate în urma votului dat de oameni la alegerile parlamentare, fie că vor fi la termen sau anticipate, o majoritate care să aibă în prim plan toate aceste priotiăți legate de normalizarea României, o majoritate care să fie pro-europeană și să-l susțină în lupta împotriva corupției„, a declarat președintele Klaus Iohannis la Consiliul Național al PNL.

Ludovic Orban, președintele PNL: „Partidul Național Liberal este partenerul președintelui României, Klaus Iohannis, care este liderul politic din România cu cea mai mare cotă de încredere, cu cea mai mare susținere publică, omul cu cea mai bună imagine externă, candidatul nostru la funcția de președinte al României”.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.