Marele premiu la Joker, în valoare de peste 3,73 milioane de euro, a fost câştigat duminică

Economic

Marele premiu la jocul Joker, categoria I, în valoare de peste 3,73 milioane de euro, a fost câştigat la extragerea de duminică, a anunţat Loteria Română, într-un comunicat de presă transmis AGERPRES.

Potrivit sursei citate, biletul norocos jucat la agenţia 06-009 din Năsăud (judeţul Bistriţa-Năsăud) a costat 8,5 lei şi i-a adus posesorului acestuia un câştig total în valoare de peste 17,76 milioane de lei (mai mult de 3,73 milioane de euro). Jucătorul norocos a completat biletul norocos cu două variante simple.

Loteria Română precizează că premiul câştigat duminică este al doilea ca valoare din istoria acestui joc, cel mai mare câştig la Joker fiind consemnat în data de 2 august 2018, în valoare de peste 20,57 milioane de lei.

Cel mai recent câştig la categoria I la Joker a fost înregistrat pe data de 14 octombrie 2018 şi a fost în cuantum de 3,84 milioane de lei.

Conform Regulamentului privind organizarea şi administrarea jocurilor loto, câştigătorul are la dispoziţie 90 de zile începând cu data extragerii pentru a-şi revendica câştigul. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.