Meditații gratuite pentru elevi. Profesori dispuși să explice lecția diferit decât o fac la clasa

Social

Părinții acuză deseori că, de la școală, copiii vin cu prea multe teme. Totuși, la examene sunt puțini cei care strălucesc. De cele mai multe ori, copiii și părinții aleg ca soluție meditațiile, pe care le consideră mai eficiente comparativ cu temele repetitive. Petru asta trebuie să își și permită costurile.

Totuși să dai în medie 100 de lei pe săptămână ca să te pregătești la o singură materie, nu-i chiar ușor pentru părinți, așa ca jurnaliștii TVR au căutat centre care îi pregătesc pe elevi gratuit.

Peste tot în țară sunt profesori buni, gata să explice lecția poate diferit decât o fac la clasa. Facem turul țării.

În Cluj , meditații gratuite se pot face la Biblioteca Județeană. În plus 40% dintre elevi fac ore suplimentare.

Și în Craiova sunt asociații care oferă gratuit meditații. În șase unități de învățământ din Dolj se fac cursuri pentru prevenirea abandonului școlar. Aproximativ o mie de elevii primesc meditații la română și matematică.

Soții Mircea și Nița Nedea oferă la Iași gratuit meditații elevilor care vor să dea admiterea la Medicină. Profesorul universitar Mircea Ispas încearcă să le arate copiilor că matematica nu este o materie chiar așa de grea.

La Timișoara sunt mai multe școli unde se oferă meditații gratuite: Școala Generală Nr. 18, 15, 25, Școala din comuna Șaga, Liceul Bartoc din Timișoara, la Partoș elevii primesc ajutor de la cei de la Mânăstirea Sf. Iosif.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.