Orban: 10 iulie – termenul până la care vom stabili candidaţii PNL la locale

Politic

Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a anunţat, luni, că până pe 10 iulie vor fi stabiliţi candidaţii liberali la alegerile locale.

”Privitor la alegerile locale am stabilit mai multe lucruri – termenul de 10 iulie ca termen pentru stabilirea candidaţilor partidului pentru funcţiile de preşedinte al Consiliului Judeţean şi de primar în fiecare localitate”, a spus Orban, după şedinţa BEx al PNL.

El a arătat că s-a discutat şi despre pregătirea programului de dezvoltare locală cu care se va prezenta echipa de candidaţi ai PNL în fiecare localitate şi în fiecare judeţ şi corelarea acestor programe cu cele guvernamentale, cu cele finanţate din fonduri europene.

Orban a indicat că printre aceste măsuri se află programul de extindere a distribuţiei de gaze naturale, program care va beneficia de finanţare de 1 miliard de euro – 200 de milioane de euro în cursul acestui exerciţiu financiar multianual 2014-2020 şi 800 de milioane de euro în exerciţiul financiar multianual 2021-2027.

Preşedintele PNL a menţionat că vor mai exista discuţii cu partenerii de dreapta privind stabilirea candidaţilor la locale în sectoarele din Bucureşti. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.