OUG pentru extinderea categoriilor de plăţi efectuate prin sistemul naţional electronic de plată online

Politic

Guvernul a adoptat, luni, o ordonanţă de urgenţă pentru extinderea categoriilor de plăţi care pot fi efectuate prin sistemul naţional electronic de plată online, printre care taxele pentru paşapoarte şi permise auto.

„Guvernul continuă demersurile în ceea ce priveşte simplificarea şi digitalizarea administraţiei publice. În acest sens, a fost adoptat un proiect de ordonanţă de urgenţă pentru extinderea categoriilor de plăţi care pot fi efectuate prin sistemul naţional electronic de plată online, după ce într-o şedinţă anterioară a fost modificat acest sistem electronic de plată online pentru plata inclusiv a taxelor pentru paşapoarte şi permise auto. În momentul de faţă, a fost adoptată ordonanţa de urgenţă care permite plata acestora prin sistemul de naţional electronic de plată online”, a precizat şeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă, după şedinţa de guvern.

Guvernul a adoptat, luni, două hotărâri privind varianta de ocolire a municipiului Zalău şi Aeroportul Internaţional Timişoara.

„În domeniul investiţiilor, au fost două proiecte de hotărâri de guvern care vizează două obiective de investiţii importante la nivel local. Proiectul de hotărâre de guvern pentru declanşarea procedurilor de expropriere pentru varianta de ocolire a municipiului Zalău a fost adoptat în această şedinţă. De asemenea, un alt proiect de hotărâre pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investiţii „Terminal plecări curse externe la Aeroportul Internaţional Timişoara Traian Vuia”, a adăugat Dancă. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.