Peste 900 de persoane inscrise la cea de-a zecea editie a Forumului Investitorilor Individuali organizat de BVB si partenerii

Divertisment
  • Peste 900 de persoane s-au inscris la editia aniversara a Forumului Investitorilor Individuali, eveniment de referinta organizat pentru a zecea oara de Bursa de Valori Bucuresti si partenerii institutiei.
  • Cel mai important forum national de educatie financiara in domeniul investitiilor a avut ca speakeri reprezentanti ai companiilor de brokeraj, fondurilor de investitii, fondurilor de pensii, companiilor listate si analisti.
  • Adrian Tanase, CEO BVB: Bursa nu este un loc exotic, ci o oportunitate pentru toti romanii sa investeasca. Bursa ar trebui sa aiba un loc serios in economie si ne-am dori ca toti romanii sa isi tina economiile in valori mobiliare. Piata de capital nu trebuie sa fie un experiment, trebuie sa fie locul principal in care sa ne pastram banii pe termen lung.
  • Lucian Anghel, Presedinte BVB: Principiul de a nu pune toate ouale in acelasi cos, de a nu risca toti banii in aceeasi zona, pe aceeasi clasa de active, este un principiu universal valabil. Este esential sa investim in mod regulat si nu neaparat sume foarte mari. Daca investim in mod regulat, diversificat si suntem disciplinati atunci avutia noastra financiara are toate sansele sa creasca. Spre exemplu, randamentul total (BET-TR incluzand dividendele) al investitiei in actiuni a fost de peste 200% in echivalent euro pentru perioada septembrie 2012-noiembrie 2019.

Forumul Investitorilor Individuali, eveniment de referinta organizat de Bursa de Valori Bucuresti (BVB) si partenerii institutiei, a reusit sa trezeasca interesul a peste 900 de persoane, care s-au inscris pentru a lua parte la cel mai important forum national de educatie financiara in domeniul investitiilor.

Specialisti ai pietei de capital din randul companiilor de brokeraj, fondurilor de investitii, fondurilor de pensii si companiilor listate alaturi de analisti au fost speakeri la cea de-a zecea editiei a Forumului, care a avut loc pe 16 noiembrie, la JW Marriott din Bucuresti.

„Bursa nu este un loc exotic, ci o oportunitate pentru toti romanii sa investeasca. Bursa ar trebui sa aiba un loc serios in economie si ne-am dori ca toti romanii sa isi tina economiile in valori mobiliare. Piata de capital nu trebuie sa fie un experiment, trebuie sa fie locul principal in care sa ne pastram banii pe termen lung,” a declarat Adrian Tanase, CEO al Bursei de Valori Bucuresti.

„Principiul de a nu pune toate ouale in acelasi cos, de a nu risca toti banii in aceeasi zona, pe aceeasi clasa de active, este un principiu universal valabil. Este esential sa investim in mod regulat si nu neaparat sume foarte mari. Daca investim in mod regulat, diversificat si suntem disciplinati atunci avutia noastra financiara are toate sansele sa creasca. Spre exemplu, randamentul total (BET-TR incluzand dividendele) al investitiei in actiuni a fost de peste 200% in echivalent euro pentru perioada septembrie 2012-noiembrie 2019,” a declarat Lucian Anghel, Presedintele Consiliului de Administratie al BVB.

Forumul Investitorilor Individuali este un eveniment de referinta organizat de Bursa de Valori Bucuresti incepand cu anul 2013, cu misiunea de a populariza piata de capital in randul persoanelor fizice. Forumul este adresat tuturor celor care doresc sa beneficieze de acces direct al speakeri de inalta calitate din domeniul financiar si sa obtina mai multe cunostinte despre ce presupun investitiile directe sau indirecte la bursa.

Partenerii evenimentului au fost: Banca Transilvania, BRD Asset Management, BRK Financial Group, BT Asset Management, BT Capital Partners, Electrica, Erste Asset Management Romania, Goldring, OTP Asset Management Romania, TradeVille. Parteneri institutionali ARIR si CFA Society Romania. Parteneri media: DIGI24, AGERPRES, Financial Intelligence, Financial Market, Radio Romania Actualitati, FinZoom. Sustinator al evenimentului: Investors Club. 

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.