PSD: Iohannis trebuie să recunoască eşecul său şi al Guvernului în a calcula corect calendarul ieşirii din starea de urgenţă

Politic

PSD este de părere că preşedintele Klaus Iohannis trebuie să recunoască „eşecul său şi al Guvernului său” în a calcula corect calendarul ieşirii din starea de urgenţă şi să îşi asume răspunderea, indiferent care ar fi potenţialele costuri de imagine.

„Preşedintele Iohannis trebuie să recunoască eşecul său şi al Guvernului său în a calcula corect calendarul ieşirii din starea de urgenţă şi să îşi asume răspunderea, indiferent care ar fi potenţialele costuri de imagine. Măsura, nedorită de nimeni, a prelungirii stării de urgenţă pentru trei zile, evocată de unele voci publice de dreapta, este practic recunoaşterea publică a haosului administrativ produs de actuala guvernare”, se arată într-un mesaj publicat pe Facebook de PSD.

Social-democraţii mai adaugă că „a nu recunoaşte nimic şi a evita subiectul celor trei zile rămase descoperite, aşa cum a făcut preşedintele ieri, este şi mai grav”.

„Arată clar că Iohannis şi PNL au ajuns să joace la loterie vieţile românilor. Din prostie şi cinism electoral”, mai arată mesajul.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, marţi, că este nevoie urgentă de proiectul de lege al Guvernului care cuprinde măsurile pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19 în situaţia de alertă şi a solicitat Parlamentului să decidă în cazul acestui act normativ cu „maximă celeritate”. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.