Victor Ponta, după stabilirea în Bpr a calendarului moţiunii: O să o dezbatem şi o să votăm luni; ceea ce au votat ei e ilegal

Politic

Preşedintele PRO România, Victor Ponta, a declarat miercuri că moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă va fi dezbătută şi votată lunea viitoare, susţinând că în Birourile permanente reunite s-a votat împotriva regulamentului.

„Prin forţa raţiunii, dincolo de Iordache şi alţii, mai suntem oameni normali, o să o dezbatem şi o să votăm luni (…). Nu contează ce au votat, pentru că ceea ce au votat ei este ilegal şi împotriva regulamentului”, a precizat Ponta, după şedinţa Birourilor permanente reunite ale celor două Camere.

Ponta a făcut această precizare după ce a fost întrebat dacă se gândeşte să boicoteze votul de sâmbătă pe moţiunea de cenzură.

El a mai susţinut că reprezentantul minorităţilor, deputatul Dragoş Zisopol, a fost adus „cu forţa” la şedinţa conducerii Parlamentului. „Nu, domnul Zisopol nu era prezent, l-au adus după aceea cu forţa”, a spus Ponta. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.