Viorica Dăncilă, întrebată dacă va cere susținerea altor candidați: Vreau să am această discuție cu românii

Politic

Viorica Dăncilă a declarat, întrebată dacă va cere susținerea vreunuia dintre ceilalți candidați în turul al doilea, că vrea să se adreseze în primul rând românilor. Liderul PSD a precizat că nu crede că vreun lider poate să spună „veniți și votați cu X”.

„Eu vreau să am această o discuție cu românii. Lor o să mă adresez. Cred că niciun lider nu poate să spună – veniți și votați cu X. Eu cred că trebuie să generez încredere în rândul românilor. Îl cunosc pe domnul Diaconu, pe o parte dintre lideri. V-am spus, eu o să mă adresez românilor pentru că încrederea lor este importantă pentru mine”, a afirmat Viorica Dăncilă, luni la sediul PSD, întrebată dacă va avea discuții cu ceilalți candidați pentru a le cere susținerea în turul II.

Chestionată dacă are un mesaj pentru Diaspora, Viorica Dăncilă a spus că este important că românii din străinătate au participat la vot.

„În primul rând vreau să le mulțumesc că au participat la vot. E important că au venit la vot, indiferent cu cine au votat în primul tur. Vreau să îi asigur că respectul meu este același și noi am fost cei care au creat condițiile pentru vot. Vreau să le aduc la cunoștință că am luat măsuri pentru ei, că am avut în vedere de fiecare dată românii din Diaspora și dacă într-adevăr țin la țara lor, dacă într-adevăr se gândesc să se întoarcă acasă, trebuie să ia în considerare și să îi susțină pe cei care au făcut lucruri bune pentru țară”, a conchis prezidențiabilul PSD.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.