Arsene: Moţiunea de cenzură va trece; orice zi în plus cu PNL înseamnă dezastru pentru România

Politic

Guvernul Orban trebuie să plece pentru că orice zi în plus cu PNL la conducere înseamnă dezastru pentru România, a scris, pe pagina sa de Facebook, preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene.

Totodată, liderul PSD Neamţ şi-a exprimat încrederea că moţiunea de cenzură va fi adoptată.

„Am încredere că moţiunea de cenzură a PSD va trece! Guvernul Orban trebuie să plece! Orice zi în plus cu PNL la conducere înseamnă dezastru pentru România. (…) În trei luni, liberalii au stopat toate proiectele importante de dezvoltare a ţării şi le-au propus românilor să circule pe drumuri forestiere în loc de autostrăzi! Au îndatorat ţara cu peste 40 de miliarde de lei în doar trei luni şi nu au vrut să crească alocaţiile, pensiile sau salariile profesorilor! În loc să guverneze pentru români, au provocat prin deciziile luate doar crize politice, incertitudini economice şi tensiuni sociale”, a menţionat Ionel Arsene.

Preşedintele PSD Neamţ a adăugat că Guvernul Orban a modificat legislaţia privitoare la alegeri, pentru a se asigura că nu va plăti electoral pentru „dezastrul” creat.

„Vreau ca după acest moment, al victoriei PSD în Parlament, România să revină pe făgaşul normalităţii! Românii merită să trăiască liniştiţi, să se bucure de un trai decent şi de o guvernare în interesul lor”, a conchis preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.