BEx PRO România: Cerem preşedintelui să desemneze urgent un alt candidat pentru funcţia de prim-ministru

Politic

Biroul Executiv (BEx) al PRO România a decis luni, 24 februarie a.c., să solicite preşedintelui României, Klaus Iohannis, desemnarea unui alt candidat pentru funcţia de prim-ministru. Cererea vine ca urmare a faptului că România este tot mai expusă riscului de infectare cu coronavirus.

„Gata cu lupta pentru puncte politice. Viaţa românilor este în joc. Nu putem să permitem PNLiştilor să se joace de-a picatul guvernului. Este clar că nu există susţinere parlamentară pentru acest Guvern Fake. PRO România nu va participa la acest circ, nimeni nu va da vot de încredere Guvernului Orban II. Cerem preşedintelui să desemneze urgent un alt candidat pentru această funcţie. România are nevoie de un guvern de oameni serioşi, de un guvern de profesionişti”, a declarat preşedintele PRO România, Victor Ponta.

Liderul PRO România a reiterat faptul că România se confruntă cu o criză fără precedent, o urgenţă medicală cu puternic impact socio-economic. Lipsa unui Executiv care să aibă viziune, competenţă şi sprijin politic agravează situaţia şi poate duce la colaps.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.