Ciolacu: Ludovic Orban trebuie să dea socoteală pentru scandalul Unifarm în faţa Parlamentului

Politic

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat luni că premierul Ludovic Orban trebuie să dea socoteală în faţa Parlamentului pentru scandalul Unifarm.

„Peste două ore, lui Orban îi sună ceasul. Îi dăm jos masca pentru a răspunde pentru cea mai mare ticăloşie din guvernarea liberală! Ludovic Orban trebuie să dea socoteală pentru scandalul Unifarm de la ora 16,00, în faţa Parlamentului. L-am chemat în numele oamenilor chinuiţi în pandemie doar pentru ca liberalii să fure fără limite banii ţării prin contracte nesimţite. L-am chemat în numele medicilor şi bolnavilor la care au trimis cu cinism măşti neconforme, dar cumpărate la suprapreţ, prin firmele amicilor premierului. L-am chemat în numele antreprenorilor corecţi din România care nu au nici cea mai mică şansă în faţa căpuşelor liberale hrănite din tunuri gen Unifarm”, a scris Ciolacu pe Facebook.

El a adăugat că a văzut ultimul sondaj „în care majoritatea spune că guvernarea PNL devine noul standard în materie de corupţie”.

„Asta înseamnă că deja ceasul începe să ticăie pentru Orban. Când foloseşti pandemia ca să legitimezi hoţia, chiar dacă nu te pedepsesc procurorii, o fac în mod sigur românii”, a mai scris Ciolacu. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.