Dacian Cioloş este noul preşedinte al USR PLUS

Politic

Europarlamentarul Dacian Cioloş a fost ales, vineri seara, în funcţia de preşedinte al USR PLUS, în urma celui de-al doilea tur al alegerilor interne.

Au votat 38.511 colegi, dintr-un total de 44.540, care au primit mail-ul cu link-ul pentru vot, cu aplicaţia pentru vot şi, în urma voturilor exprimate de colegii noştri, clasamentul este următorul: Dacian Cioloş a întrunit 19.603 voturi, Dan Barna – 18.908 voturi.

Ăsta este rezultatul în urma votului electronic ce va fi trimis spre validare către Congresul USR ce va avea loc în acest weekend.

Dacian Cioloş : ”Le mulțumesc celor aproape 40.000 de colegi din USR PLUS care au votat la aceste alegeri interne pentru alegerea președintelui partidului.

Îi mulțumesc și lui Dan Barna, pentru că a crezut în această fuziune și pentru tot efortul depus în calitate de copreședinte al Alianței și al partidului. USR PLUS este deja o singură organizație și, după congresul care începe mâine, va fi una puternică și unită.

Am candidat cu credința că #UnițiReușim și nu voi abdica de la ea nicio clipă. Suntem într-o criză politică ce va defini România anilor care urmează și trebuie să fim pregătiți și coerenți pentru orice scenariu imediat.

Și, în același timp, să ne pregătim intern pentru alegerile din 2024 în care USR PLUS trebuie să câștige președinția și Parlamentul, pentru a-și impune reformele pentru care eu și colegii mei am intrat în politică.

Dacă vrei să vii alături de noi, înscrie-te aici: https://www.usr.ro/inscriere/”

Dan Barna: „Vreau să le mulțumesc colegilor care au participat la acest demers fără precedent în istoria din România. De luni încolo rămânem același partid solid, același partid vertical, care a adus reforma în România.”

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook , Instagram , YouTube .