Dan Barna, candidatul Alianţei USR PLUS, şi-a prezentat programul de Preşedinte la Braşov

Politic

Dan Barna, candidatul Alianţei USR PLUS la alegerile prezidenţiale, şi-a prezentat programul de Preşedinte, pe 27 octombrie, la Braşov, alături de Dacian Cioloş, propunerea USR PLUS pentru funcţia de prim-ministru.

„Am avut, astăzi, o discuţie foarte bună cu braşovenii. Am vorbit despre o Românie care se modernizează, despre necesitatea de a avea o educaţie şi un sistem de sănătate reformat, despre protejarea mediului, obiective care sunt cu adevărat importante. În ceea ce priveşte agenda publică, am încredere că premierul desemnat va genera majoritatea necesară în Parlament pentru învestirea noului guvern săptămâna aceasta. Luni vom semna acordul politic în baza căruia USR va susţine prin vot viitorul guvern. Este foarte important să scăpăm de Viorica Dăncilă şi PSD dar şi ca alegerile prezidenţiale să fie organizate de viitorul guvern.”, a transmis Dan Barna, candidatul Alianţei USR PLUS la alegerile prezidenţiale.

La prezentarea programului de Preşedinte al lui Dan Barna, de la Braşov, a fost prezent şi Dacian Cioloş care a subliniat, într-o conferinţă de presă, că Dan Barna şi programul său sunt factorii care vor aduce o nouă perspectivă ţării noastre.

„Suntem la Braşov să prezentăm braşovenilor candidatul Alianţei USR PLUS la alegerile prezidenţiale. Dan Barna este cel care poate să aducă o perspectivă nouă şi modernă României, aşa cum am dovedit-o şi la alegerile europarlamentare. Dan Barna are toate calităţile şi atuurile necesare pentru a construi şi în România ceea ce peste cinci milioane de români caută în afara ţării. Am discutat azi cu braşovenii despre ce vrem să facem în sănătate, educaţie, mediu şi administraţia publică. În privinţa noului guvern, Alianţa USR PLUS poată să susţină acest guvern în măsura în care Ludovic Orban şi-a asumat să respecte anumite obiective. Acum România are nevoie cât mai repede de un guvern nou pentru că PSD şi Viorica Dăncilă nu mai au ce căuta la conducerea României.”, a transmis Dacian Cioloş, propunerea USR PLUS pentru funcţia de prim-ministru.

În perioada 11 octombrie – 7 noiembrie, Dan Barna va merge prin ţară pentru a-şi face cunoscut proiectul pentru Preşedinţia României.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.