Federația Patronatelor din Turismul Românesc solicită organizarea unei dezbateri publice pe tema proiectului de Hotărâre a Guvernului privind organizarea și funcționarea Ministerului Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri.

Social
Federația Patronatelor din Turismul Românesc, singura federație reprezentativă la nivel de sector de activitate, având în componență angajatori care asigură venituri salariale pentru 73.752 de persoane, reprezentând 37% din forța de muncă angajată în turism,solicită în temeiul art. 7 alin. 9 din Legea nr. 52/2003 privind transparența decizională, organizarea unei întâlniri cu domnul Virgil Daniel Popescu, Ministru al Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri pentru dezbaterea publică a proiectului de Hotărâre a Guvernului privind organizarea și funcționarea Ministerului Economiei, Energiei şi Mediului de Afaceri, publicat pe site-ul: http://www.economie.gov.ro/transparenta-decizionala/proiecte-in-dezbatere-publica .

     Potrivit art.7 alin. 9 din Legea nr. 52/2003, organizarea unei întâlniri în care să se dezbată public proiectul de lege  este obligatorie dacă acest lucru a fost cerut în scris de către o asociație legal constituită.

    Reprezentanții Federației așteaptă cu interes răspunsul Ministrului pentru a putea dezbate într-un cadru legal acest subiect de maximă importanță pentru turismul românesc.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.