Guvernul a ascuns nivelul de slăbiciune al statului, decât să spună adevărul romanilor

Social

Romania ii cheamă pe romani sa vina La Biserica si sa se roage pentru combaterii corona virus, deoarece Romania este o țara foarte veche si săraca si are zero milioane de romani care sa mai lucreze pentru tara lor mama si tata. Guvernul al PNL , ai de gând sa mai lucrezi pentru visele si viitorul tarii sau sa faci ceva ? Tara fuge de sub pământ? Au plecat milioane de romani din cauza ca nu sunt locuri de munca sun nu mai exista forta de munca , sunt milioane mare de romani cu fără locuri de munca, sunt șomeri, dintre care se afla in Diaspora. Disperarea Executivului este distrugerea statului de drept si violarea tuturor drepturilor omului dintre care unii cu experiență în crearea dosarele penale la comanda politica pentru medici si pentru cei care le sta in gat? Medici au nevoie de echipamente medicale, de ventilatoare mecanice si de noi spitale occidentale, care sa muncească pentru a salva viata celor 17 milioane de romani care mai vin la Romania. Este lipsa de proiecte de tara sa sustina producători interni si sa fie harta noastră,sa deschidă romanii magazinele lor si sa produca materie prima pentru Romania.

Magazinele acum sunt monopolul occidentului care au distrus economica locala, iar acum nu exista deloc descentralizarea economica si administrația teritoriala. Înțelegem că sunteți ocupați cu dosarele penale pentru medici, iar acum Conduce tara Armata si partidele politice se joc de a da sfaturi medicale la medicii care sunt in carantina. Nu mai putem discuta despre producătorii romani si magazinele la made Romania deloc. Statul Roman, trebuie sa intervină cu funcții economice pe piata muncii si mai ales sa dirijeze creșterea economica in creșterea nivelului de trai.

Măști, teste, gel hidroalcoolic, paturi de spital: guvernul a ascuns nivelul de slăbiciune al statului, stocurile noastre, nivelul de nepregătire al țării noastre, decât să spună adevărul romanilor !
Corona Virus, Scurtu Bogdan, acuza Guvernul PNL ca minte cu privire la stocurile de măști, halate albe, stocuri de ventilatoare, adică ..absolut la totul,, .
Cerem Demisia Guvernului PNL si dizolvarea Parlamentului ca nu stopează focarele de pandemiei de pe teritoriul al României și a scos armata sa facă abuzu de putere asupra populației .
Vicepreședinte al PRN, Scurtu Bogdan, a declarat, în presa centrala, despre criza sanitara si criza guvernamentală, de la lipsa de strategie si acțiuni politice la nivelul de combaterii pandemiei.
De la lipsa „strategia guvernamentală” constând în „ascunderea nivelului de slăbiciune a statului, a stocurilor noastre, a pregătirii țării noastre, mai degrabă decât a spune adevărul”.
Guvernul PNL fuge de răspundere si nu dorește sa guverneze țara , ascunderea adevărului și lovitura de stat, dictata de o dictatura paramilitara a nivelului de gestionarea crizei a statului, cu privirea la capacitatea de a face stocuri si gestionarea nevoile reale de materii prime în toate spitalele de stat.
Guvernul al PNL fiind cu lipsa de profesionalism și ascunde mai degrabă decât adevarul acum.

Corona Virus nu este de azi și de ieri, și este din anul 2011, iar elementele esențiale pentru a face fata virusului în fiecare zi trebuie măsuri croite la nivelului fiecăruia comunitate in parte.

Scurtu Bogdan, vicepreședintele Partidului România Noastră, acuza guvernul ca minte cu bune intenție, ,, absolut tot, fiind sluga americanilor, cu privire la ce si cum evoluează actuala epidemia de coronavirus, de pe teritoriul tarii,, nu avem un guvern al lucrului bun trebuie făcut, astfel încât a scăpat de sub control asa cum au scăpat virusul din laboratoarele de cercetare și acum în Whang sunt doua astfel de Laboratoare ce sunt acreditate de OMS.

Din 2011, circula tot felul de stiri, ,absolut de toate,, cu afara excepție , estimata ca tot felul de bio terorism in politica de masa.
Acum, Romania se afla la cea mai grea boala si nu exista antidot pentru eliminarea terorismului deoarece ,strategia guvernamentala , nu prevede care este salvarea României, pentru a da voie la stabilitate economica si pace sociala.
Guvernul PNL și cu acordul actuala majoritatea parlamentara care sunt actorii pentru ascundea nivelul de slăbiciune în care se afla Romania si Statul Roman.
Nu mai avem spitale de stat, si armata nu are tot ce are nevoie acum. Inventarul Statului Roman este lipsa de pregătirea tarii noastre pentru Războiul biologic , mai degrabă sa spună adevarul oamenilor, decât sa ascundă adevarul.

Guvernul în continuare minte si se face ca nu vede adevărul si nu privește la granițe, la spitale publice cu fără măști, si echipamente tehnice si se axează pe multa manipulare.
Toate acestea sunt cu buna știință intr-o situație de neîncredere din partea populației a României, a declarat Scurtu Bogdan .
Unitatea Noastră consta unirea României si cu fără manipulare si minciuni, si sa aibă grija ce face Guvernului PNL in numele tuturor romanilor.
Nu putem cere opoziției politice sa sprijine cu credit politic acțiunile vădite unui Guvern cu fără viziune si care nu înțelege ce grava este pandemia de Corona 19, si actuala criza economica precara si cu lipsuri de banii pe piata economica.

O crima politica Corona Virus, croita de mai marile tari din lume Blacanica, care virus sint la toate fabricile democratice care a publicat acest sindrom pentru lupta după putere si privilegii economice imense.
Corona Virus a fost făcut în laborator ,Scurtu Bogdan, a considerat ca tarile puternice ar putea sa își asume aceste virus , ,bun știm,,ce a fost ,,scăpat sub laborator,, in timp ce opinia publica așteptă planul de salvare si pacea sociala.
Considerand ca originea Corvid- 19, nu se va schimba tulpină si mai crează alte tu pline biologice si nu va schimba deloc situația in care se afla tarile cele mai sub dezvoltate si care nu au colac de salvare.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.