Înalta Curte de Casație și Justiție a respins recursul procurorului general, Bogdan Licu, în scandalul plagiatului tezei de doctorat

Social

ÎCCJ a respins recursul procurorului general Bogdan Licu, care a cerut suspendarea verificării dispuse de CNATDCU asupra tezei sale de doctorat, astfel că lucrarea sa va fi verificată dacă este sau nu plagiat, transmite Mediafax.

Procurorul general Bogdan Licu a cerut instanței suspendarea verificărilor CNATDCU, motivând că, fiind procuror, cercetarea i-ar aduce prejudicii.

ÎCCJ a respins recursul formulat de procurorul șef ca nefondat, astfel că procedura CNATDCU poate continua, pentru a verifica dacă lucrarea lui Licu este sau nu plagiat.

„Respinge recursul formulat de Dimitrie Bogdan Licu împotriva Sentinţei nr. 5531 din 27 decembrie 2018 a Curţii de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal, ca nefondat. Definitivă”, se arată în minută.

În luna septembrie, și Curtea de Apel București a respins ca neîntemeiată cererea lui Bogdan Licu de a lua act de faptul că a renunțat de bună voie la titlul de doctor.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.