Mesaj cu ocazia Zilei Pompierilor din România

Social

Ziua de 13 septembrie este simbolul eroismului pompierilor români, calitate esențială a celor care fac parte din acest corp profesional și pe care o dovedesc atât în misiunile la care participă, cât și în viața de zi cu zi.

Recent a fost prezentat în spațiul public un pompier care în timp ce se afla în concediu a salvat două vieți. Asemenea oameni sunt un reper moral și profesional pentru fiecare dintre noi, constituind un motiv în plus să ne simțim mândri că suntem parte a aceluiași minister.

Fiecare pompier, salvator, paramedic dă dovadă permanent de devotament, implicare și curaj, punând zilnic, propria siguranță în slujba semenilor. De aceea, atunci când vorbim despre acești oameni nu spunem că au o meserie, ci o vocație!

Trebuie să remarcăm cu toții inclusiv progresele instituționale pe care Inspectoratul Pentru Situații de Urgență le-a făcut din perspectiva dotării materiale, a reglementărilor legislative sau a pregătirii personalului, demersuri pe care conducerea ministerului le va susține în continuare.

Profesionalismul și seriozitatea cu care toți angajații IGSU își fac datoria au constituit premisele încrederii cetățenilor de care această Armă se bucură în mod constant. Această încredere este consolidată prin fiecare misiune și prin fiecare viață salvată.

La ceas aniversar vă mulțumim pentru efortul dumneavoastră în scopul asigurării siguranței românilor și vă dorim succes în misiunile viitoare.

La mulți ani!

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.