Miniştrii propuşi în Guvernul Orban II – audiaţi în Parlament

Politic

Miniştrii propuşi pentru a face parte din Guvernul Orban II sunt audiaţi, luni, marţi şi miercuri, în comisiile reunite de specialitate ale Parlamentului.

*** Transmisie în direct – Şedinţa comisiei pentru buget, finanţe şi bănci

UPDATE ORA 13.24 Audieri miniştri/Cîţu: Vom continua şi în mandatul următor prin măsurile pe care le luăm să avem încrederea investitorilor

Ministrul propus al Finanţelor, Florin Cîţu, a declarat luni, la audierea în comisiile reunite de specialitate, că în mandatul următor vor fi luate măsuri pentru a avea încrederea investitorilor, se va finaliza informatizarea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală şi va fi implementată o strategie pentru instituţiile financiar-bancare de stat.

UPDATE ORA 13.18 Audieri miniştri/Cîţu: Banii pentru majorarea pensiilor sunt în buget; eu aş fi preferat să le creştem de la 1 ianuarie

Banii pentru majorarea pensiilor sunt în buget, a declarat, luni, ministrul propus al Finanţelor Publice, Florin Cîţu, menţionând că ar fi preferat să plătească pensiile mărite de la 1 ianuarie, aşa cum s-a întâmplat cu salariile din sectorul public.

ORA 12.27 Audieri miniştri/Cîţu: Uciderea OUG 114 şi eliminarea supraaccizei la carburanţi se numără printre obiectivele atinse

Uciderea OUG 114 prin ordonanţă de urgenţă şi eliminarea supraaccizei la carburanţi se numără printre obiectivele despre care ministrul propus al Finanţelor Publice, Florin Cîţu, spune că este mândru că le-a atins.

  • UPDATE-ul este realizat în baza ştirilor AGERPRES, orele indicate reprezentând momentul difuzării ştirilor pe fluxul agenţiei.

Citiţi şi:

  • Tăriceanu: Nu vom participa la şarada Guvernului Orban II
  • Orban: Parlamentarii PNL vor da un vot favorabil miniştrilor, în comisii

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.