Premierul a numit noi şefi la ANOFM, Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc şi CNCAN

Politic

Premierul Ludovic Orban a dispus numirea de noi şefi la Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc şi Comisia Naţională pentru Controlul Activităţilor Nucleare (CNCAN), deciziile fiind publicate miercuri în Monitorul Oficial.

Emanuel Victor Picu a fost numit membru al Consiliului de administraţie şi preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă.

La Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc a fost numit în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, Cătălin Constantin Voinea-Mic, acesta înlocuindu-l în funcţie pe Marius-Sebastian Ionescu.

Totodată, premierul a decis numirea lui Gheorghe Ioniţă în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Comisiei Naţionale pentru Controlul Activităţilor Nucleare în locul lui Rodin Traicu.

Şeful Executivului i-a numit tot miercuri pe Ion Alexandru Zarug în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorităţii Naţionale Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, şi pe Claudiu Mădălin Giurcău în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.