S-a dat startul înscrierilor pentru „Loteria vaccinării”

Social

Condiții de participare:

-toate persoanele vaccinate cu schemă completă de vaccinare și care dețin certificat digital al UE privind COVID-19 pe baza Codului Numeric Personal (CNP).

Modalitate de înscriere:

Intrați pe portalul: https://certificat-covid.gov.ro;

Generați un certificat de vaccinare;🆗 Accesați certificatul generat;

Pasul 1: Confirmați că ați citit și sunteți de acord cu Regulamentul Loteriei;

Pasul 2: Confirmați acordul de publicare a datelor personale pe site-urile instituțiilor organizatoare;

Pasul 3: Vă înscrieți la Loteria Vaccinării;

După parcurgerea celor trei pași, veți primi un e-mail de confirmare a înscrierii, în care se va regăsi și numărul unic de participare.

STS – Serviciul de Telecomunicaţii Speciale va publica în fiecare zi de vineri, ora 12:00, pe site-ul https://certificat-covid.gov.ro, ultimul număr alocat, în vederea organizării extragerilor de către Loteria Română.

Detalii suplimentare:

Se consideră schemă completă, efectuarea a două doze pentru tipurile de vaccin Pfizer, Moderna și Astra Zeneca sau o singură doză pentru vaccinul Johnson&Johnson.

Dacă aveți deja generat certificatul de vaccinare pentru schema completă (1/1, 2/2), înscrierea la Loteria Vaccinării se face din interfața de vizualizare a certificatului (Secțiunea „Listă certificate”).

Înscrierea se poate realiza individual de către persoana vaccinată sau de orice altă persoană care are dreptul să genereze certificatul în numele persoanei vaccinate.

Toate informațiile despre loterie, premii și extrageri se găsesc în regulament.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook , Instagram , YouTube .