Un nou scandal legat de cazul Colectiv. Sorina Pintea susţine că Arafat şi Bănicioiu i-au reproşat că a dat documente instanţei

Social

Ministrul demis al Sănătății, Sorina Pintea, s-a plâns victimelor de la Colectiv că a primit reproșuri de la Raed Arafat și Nicolae Bănicioiu, după ce a trimis instanţei documente legate de intervenţia de acum 4 ani. Este ceea ce reiese dintr-o înregistrare făcută de rudele victimelor și publicată de Libertatea. Cei care au înregistrat conversația cu ministrul susțin că au făcut-o pentru ca și colegii lor să știe ce s-a discutat.

Discuția care realimentează controversele legate de intervenția din clubul Colectiv s-a purtat la începutul lunii octombrie, la Ministerul Sănătății. Sorina Pintea s-a întâlnit atunci cu câțiva supraviețuitori și rude ale victimelor.

Înregistrare sursă: Libertatea

„Vă rog eu frumos să nu-mi mai spuneți de documente că și așa mi-a reproșat și Bănicioiu și Arafat că am dat documente la instanță fără să-i anunț!”

La discuții a participat și un fost secretar de stat în Ministerul Sănătății, după incendiul din Colectiv.

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență a scris pe Facebook că nu a avut nicio discuție cu Ministrul Sănătății pe această tema și i-a cerut Sorinei Pintea să clarifice public această situație cât mai repede.

Contactat de Știrile TVR, ministrul demis al Sănătății a refuzat să comenteze. Nici Nicolae Bănicioiu, ministru acum 4 ani la Sănătate, nu a oferit un punct de vedere.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.