Cioloş şi Barna: Alianţa USR PLUS îl susţine pe Iohannis în turul al doilea

Politic

Alianţa USR PLUS îl va susţine pe Klaus Iohannis în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, au anunţat, luni, copreşedinţii Dacian Cioloş şi Dan Barna.

„Cred că nu este nicio surpriză că susţinerea noastră va merge către Klaus Iohannis. Sper să avem ocazia în perioada următoare pentru a consolida această susţinere, să avem o discuţie cu domnul Iohannis pentru a ne asigura că proiectul politic pe care domnia sa îl susţine este aliniat cu obiectivele noastre şi putem da acest semnal de capacitate de colaborare între proiectul pe care îl susţine Iohannis şi pe care îl susţinem noi. (…) Votul pentru domnul Klaus Iohannis este votul care va fi dat pentru modernizarea României”, a spus preşedintele PLUS, Dacian Cioloş, într-o conferinţă de presă.

Liderul USR, Dan Barna, a afirmat, la rândul său, că va recomanda susţinerea lui Klaus Iohannis.

„După cum ştiţi, în Parlamentul României, USR şi în ultimul an Alianţa USR PLUS am fost cei mai activi şi mai dinamici contestatari ai PSD şi ai pesedismului. Nu se pune problema să putem acorda vreodată vot sau sprijin doamnei Dăncilă. Răspunsul este unul evident. Voi recomanda susţinătorilor mei să-l susţină pe Klaus Iohannis”, a transmis Barna.

El i-a îndemnat pe alegătorii săi să se prezinte, în continuare, la urne, pentru că participarea la vot este „fundamentală”.

„Nu putem să vorbim despre vreo Românie de vreun fel dacă nu mergem să votăm. În ziua de vot, cantitatea mică este adevărata putere a cetăţenilor, de aceea îi îndemn pe toţi alegătorii mei să meargă să voteze”, a declarat Dan Barna. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.