Gheorghe Dincă, audiat la DIICOT. Bărbatul nu mai recunoaște că a ucis-o pe Luiza Melencu

Social

Gheorghe Dincă, bărbatul care este suspectat că a violat și apoi a ucis două tinere, respectiv pe Luiza Melencu și pe Alexandra Măceșanu, este audiat, joi, la sediul central al DIICOT.

Bărbatul a fost adus cu escortă la sediul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT). El purta o șapcă pe cap și și-a schimbat înfățișarea, având barbă și mustață.

Gheorghe Dincă se află în arest preventiv din luna iulie.

Gheorghe Dincă a recunoscut inițial că le-a ucis pe cele două fete, însă acum, când procurorii se pregătesc să trimită dosarul în judecată, au apărut informații potrivit cărora el a cerut să fie reaudiat pentru a spune că, de fapt, nu ar fi ucis-o pe Luiza Melencu.

În iulie, Gheorghe Dincă a declarat că a violat-o apoi a ucis-o pe Luiza Melencu. chiar i-a condus pe anchetatori la locul unde a aruncat resturile umane. Aceștia le-au colectat, le-au colectat și le-au expertizat la INML. Însă experții nu au putut extrage ADN întrucât resturile umane erau extrem de calcinate. Au trimis probele la FBI însă nici aceștia nu au putut extrage ADN.

Potrivit Codului de procedură penală, o persoană nu poate sta în arest preventiv mai mult de 180 de zile, fără a fi trimis în judecată.

Așadar, Dincă mai poate fi ținut în spatele gratiilor, fără să fie trimis în judecată, până la data de 22 ianuarie. Tocmai de aceea, cel mai probabil, în următoarele zile procurorii vor trimite dosarul lui Dincă în fața judecătorilor de la Tribunalul București.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.