Înscrie-te la European Youth Event 2020!

Divertisment Sport

În perioada 29-30 mai 2020, la sediul Parlamentului European din Strasbourg, va avea loc ediția a IV-a a “European Youth Event”. Aceast eveniment reprezintă un reper important în procesul de dialog structurat cu tinerii și în implicarea acestora în procesul decizional UE. În acest an, sub titulatura “Viitorul este acum”, vor fi abordate aspecte stringente ale agendei politice europene,  cum ar fi schimbările climatice, Brexit, migrația, politicile educaționale și evoluțiile tehnologice.  

Concluziile evenimentului vor fi prezentate și discutate în comisiile Parlamentului European cu responsabilități în materie, în toamna anului 2020.   Tinerii care doresc să participe la acest eveniment sunt invitați să se înscrie până la data de 29 februarie 2020.   Mai multe informații despre procesul de înregistrare și despre programul evenimentului, sunt disponibile la adresa:https://www.europarl.europa.eu/news/ro/headlines/eu-affairs/20191127STO67512/tinerii-pentru-viitorul-europei-inregistrati-va-pentru-eye2020.    

Aproape 9.000 de europeni cu vârste cuprinse între 16 și 30 de ani își vor împărtăși ideile despre viitorul Europei și le vor dezbate cu eurodeputații.    Vă reamintim că România este implicată în coordonarea procesului UE de dialog cu tinerii în cadrul trio-ului de Președinții ale Consiliului UE. 

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.