Lansarea proiectului „România Durabilă”

Divertisment

Secretariatul General al Guvernului, prin Departamentul pentru dezvoltare durabilă și Direcția de strategii guvernamentale, alături de partenerii, Institutul Național de Statistică și Asociația Regională pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului, vă invită să participați la conferința de lansare a proiectului „România Durabilă: Dezvoltarea cadrului strategic și instituțional pentru implementarea Strategiei Naționale pentru Dezvoltare Durabilă a României 2030”

Evenimentul va avea loc marți, 3 decembrie 2019 București, înregistrările începând cu ora 09.00, la JW Marriott Grand Hotel Sala Constanța, et. 1. De la ora 9.30, consilierul de stat László BORBÉLY va oferi o declarație de presă. Conferința va debuta la 10.00 și în cadrul acesteia vor lua cuvântul: Ionel DANCĂ, șeful Cancelariei Prim-Ministrului, Tudorel ANDREI, președinte al Institutului Național de Statistică; experți străini care activează în domeniul implementării Agendei 2030 pentru dezvoltare durabilă; dar și alți reprezentanți din administrația publică centrală și mediul academic.
Conferința își propune să informeze reprezentanții instituțiilor, organizațiilor implicate și interesate despre implementarea Strategiei Naționale pentru Dezvoltarea Durabilă a României 2030, în legătură cu obiectivele și rezultatele așteptate ale proiectului, oferind în același timp cadrul pentru schimb de experiență și bune practici între experți naționali și internaționali, precum și pentru colaborări viitoare cu toate segmentele de public interesate de dezvoltare durabilă.
Acreditare
Participarea jurnaliștilor este permisă pe toată durata evenimentului. Acreditarea se face prin transmiterea unui mail la adresa cristian.iordache@gov.ro care să conțină: nume, prenume, instituție de presă. Termen limită: luni 02.12.2019, ora 16:00.

Agenda conferinta DDD-lansare proiect Romania Durabila : https://gov.ro/fisiere/comunicate_fisiere/29-11_Agenda_conferinta_DDD-lansare_proiect_Romania_Durabila.pdf

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.