Liberalii se reunesc în ședință. Vor fi discutate rezultatele alegerilor și valorificarea acestora

Politic

Este ziua ședințelor la vârf în cele două partide care s-au aflat față în față la alegerile prezidențiale. Dacă în tabăra social-democrată se cere capul Vioricai Dăncilă, liderii PNL se întâlnesc astăzi de la ora 12 pentru a-și stabili strategia.

La orele prânzului, conducerea PNL se va întâlni pentru a analiza, în primul rând, rezultatele alegerilor și modul în care pot valorifica aceste rezultate în viitorul apropiat, pentru a consolida actuala majoritate parlamentară.

În această dimineață au avut loc discuții între premierul Orban și grupul de „rebeli” din partidul PRO România condus de Victor Ponta, acel grup condus de Daniel Constantin, care a acordat sprijin pentru succesul moțiunii de cenzură.

Potrivit unor surse politice, s-ar fi discutat despre proiectele legate de guvernare, nevoia de birocratizare a acestui sistem, un proiect propus de PRO Romțnia,

Astăzi, în ședința Biroului Executiv, este posibil ca Ludovic Orban să pună pe masa de discuție o posibilă cooptare a acestui grup format din 6-7 parlamentari.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.