Orban: Noi nu vrem să impunem nicio măsură restrictivă

Politic

Preşedintele PNL, premierul Ludovic Orban, a declarat joi că Guvernul nu doreşte impunerea unor alte măsuri restrictive, afirmând că se va apela la măsura închiderii unor localităţi numai dacă o va impune situaţia.

“Noi nu vrem să impunem nicio măsură restrictivă. Vom apela la astfel de măsuri numai dacă situaţia va impune şi numai dacă imperativul apărării sănătăţii românilor ne va determina să luăm astfel de decizii. Este mult mai simplu ca oamenii să respecte regulile, indiferent unde se află – la locul de muncă, în mijloacele de transport în comun, în spaţii publice, magazine, terase. E mult mai simplu să fie respectate nişte reguli simple, elementare, decât să ajungem în situaţia în care nivelul de răspândire a virusului să ne pună în situaţia de a lua alte decizii care să ducă la noi restricţii”, a declarat Orban, după o şedinţă a conducerii PNL care a avut loc în curtea sediului central al partidului.

El a arătat că în perioada următoare nu se ia în calcul redeschiderea restaurantelor.

“Până nu reducem numărul de cazuri, numărul de infectări zilnice este foarte complicat să adoptăm alte măsuri de relaxare”, a explicat Orban. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.