PSD îl invită pe Klaus Iohannis să participe la o dezbatere electorală cu Viorica Dăncilă înainte de al doilea tur de scrutin al prezidențialelor

Politic

PSD va trimite o invitație scrisă adresată echipei de campanie a lui Klaus Iohannis pentru organizarea unor dezbateri electorale între liderul PSD Viorica Dăncilă și președintele României, înainte de al doilea tur de scrutin al prezidențialelor, au declarat surse social democrate.

Echipa de campanie a PSD își dorește cel puțin o dezbatere electorală între Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis înainte de al doilea tur al alegerilor prezidențiale, care va avea loc pe 24 noiembrie, potrivit surselor.

Detaliile de organizare ale dezbaterilor ar urma să fie stabilite dacă PNL va accepta invitația.

Klaus Iohannis, susținut de PNL, și președintele PSD Viorica Dăncilă sunt cei doi candidați de la alegerile prezidențiale care au intrat în cel de-al doilea tur de scrutin.

Biroul Electoral Central a anunțat, luni, primele rezultate oficiale, după numărarea voturilor 95,89% din secțiile de votare, potrivit cărora Klaus Iohannis a obținut 36,91% din voturi, în timp ce Viorica Dăncilă 23,45%. Dan Barna se situează pe locul al treilea, cu 14,19% din voturi.

Campania electorală pentru al doilea tur al prezidențialelor începe pe 15 noiembrie și se încheie pe 23 noiembrie, la ora 7.00.

Votul în diaspora se va desfășura pe 22 noiembrie, între orele 12-21, 23 noiembrie, între orele 7.00 – 21.00 și 24 noiembrie, între orele 7.00 – 21.00.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.