Sorin Grindeanu a lansat programul de guvernare al PSD pe perioada 2021-2024

Politic

Prim vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a prezentat miercuri programul de guvernare al formaţiunii pe perioada 2021 – 2024, precizând că acesta a fost discutat cu sindicatele şi cu patronatele şi „are în centrul său siguranţa locurilor de muncă”.

„Acest program are în centrul său siguranţa locurilor de muncă – este o componentă esenţială în programul de guvernare cu care venim în faţa românilor. Din punctul nostru de vedere, acest lucru este esenţial. Dacă avem locuri de muncă sigure şi plătite, atunci vom putea avea creştere economică, putem creşte salariile, putem creşte nivelul de trai”, a declarat Grindeanu într-o conferinţă de presă.

El a mai precizat că programul de guvernare al PSD se adresează stimulării şi recompensării muncii, forţei active din societate.

„Vrem să creştem salariul minim, iar angajatorii trebuie să înţeleagă că dacă nu vom avea salarii decente nu vor mai avea forţe de muncă, pentru că românii vor alege să muncească în afară. E obligatoriu să avem forţă de muncă în ţară, e un obiectiv prioritar. Avem măsuri care se adresează creşterii natalităţii pentru că, dacă nu facem acest lucru acum, nu peste mult timp nu vom mai avea angajaţi care să plătească pensiile celor care au ieşit din activitate. (…) Acoperim prin acest program toate tipurile de capital, important e să se producă plusvaloare în România”, a afirmat Grindeanu. AGERPRES

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.