Comunicat de presă – Loteria Română

Divertisment

LOTERIA ROMÂNĂ LANSEAZĂ DOUĂ NOI SERII DE LOZ RAZUIBIL ‘FRUCTOS NOROCOS’ şi ‘MAGIC SUPER 7’ peste 1,31 milioane de premii în valoare totală de aproape 14 milioane de lei

Răzuieşti şi câştigi !

LOZUL RĂZUIBIL este unul dintre cele mai îndrăgite produse ale Loteriei Române care îşi îmbogăţeşte portofoliul cu două noi serii atractive şi cu foarte multe premii: ‘FRUCTOS NOROCOS’ şi ‘MAGIC SUPER 7’!

Loteria Română le-a pregătit jucătorilor surprize noi, în plină vară, când norocul îi aşteaptă în toate agenţiile loto.

Pentru cele două noi serii de loz răzuibil, cu design atractiv, tematica şi coloristica diverse, Loteria Română pune la bătaie un număr total de peste 1,31 milioane de premii în valoare totală de aproximativ 14 milioane de lei.

‘FRUCTOS NOROCOS’ ne reaminteşte că fructele sunt în top. În această vara, fructele nu sunt doar sănătoase ci şi norocoase. Cu doar 4 lei poţi răzui un loz de sezon care îţi poate aduce premii importante. Pentru acest loz care are două zone de joc, Loteria Română pune la bătaie 662.224 de câştiguri în valoare totală de 4.800.000 de lei. Scara de câştiguri cuprinde premii cu valori între 4 lei şi 50.000 de lei iar premiile cap de afiş au o valoare de 200.000 de lei fiecare.

‘MAGIC SUPER 7’ este un loz ce pune accent pe forţa magică a cifrei şapte. Norocul, chiar dacă este schimbător, este mereu în preajma jucătorilor care pot alege să-şi joace şansa. Cei care vor să-şi încerce norocul cu acest loz care are trei zone de joc trebuie să plătească 7 lei. Valoarea totală a premiilor oferite de LOTERIA ROMÂNA pentru acest produs este de 9.074.012 de lei, iar cele 648.556 de câştiguri totale sunt distribuite în premii de la 7 lei, până la 77.777 lei, iar premiile cap de afiş, sunt în valoare de 777.777 de lei.

Loteria Română, prin jocurile responsabile pe care le organizează, le aduce jucătorilor săi bucuria de a-şi încerca norocul în fiecare zi, în condiţii de siguranţă, pentru câştigarea unor premii deosebite în bani, indiferent de jocul preferat.