Forumul National al Studentilor la Stiinte Politice si Relatii Internationale

Divertisment

În perioada 6-9 noiembrie, Centrul de Studii în Idei Politice (CeSIP) organizează cea de-a cincea ediţie a Forumului Naţional al Studenţilor la Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale (FNSSPRI) cu titlul „Smart State” eveniment ce se va desfăşura, în mod tradiţional deja, sub patronajul Comisiei pentru Afaceri Europene din cadrul Senatului şi a Facultăţii de Ştiinţe Politice din cadrul SNSPA.

Forumul va reuni 50 de studenţi şi studente din toată ţara, care studiază sau manifestă interes pentru aria Ştiinţelor Politice. Înscrierile pentru anul acesta se vor desfăşura până la data de 24 octombrie, studenţii şi studentele ce manifestă interes pentru proiect se pot înscrie accesând link-ul: https://fnsspri.ro/inscrie-te/

Obiectivul principal al acestei ediţii este construirea unui concept de „smart state” care să ţină pasul cu actualele trenduri în tehnologie şi societate, dar care să răspundă în acelaşi timp, nevoilor şi provocărilor locale, din perspectiva actorilor non-statali.

Fiecare dintre cele 3 zile principale va presupune activităţi diferite, atât ca tematică, cât şi ca mod de desfăşurare.

Ediţia V le va oferi participanţilor FNSSPRI oportunitatea de a lua parte alături de experţi în domeniu – politologi, oameni politici, reprezentanţi ai ONG-urile de profil, jurnalişti – la o dezbatere amplă privind construirea unui „smart state” şi a dinamicii sociale pe care acesta însoţeşte. Principalul obiectiv al FNSSPRI este acela de a asigura un spaţiu în care viitorii absolvenţi să aibă ocazia de a socializa, de a problematiza evenimentele curente într-un mediu formal şi de a crea, pe viitor, o comunitate care să poată contribui la dezvoltarea mediului politic românesc.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.