Teatrul Elisabeta incepe un nou capitol si lanseaza, incepand cu luna martie, o stagiune online, in care veti avea ocazia sa vedeti cateva dintre productiile sale de succes.

Divertisment

In parteneriat cu platforma romaneasca online Cineclic, care ofera spre vizionare filme si seriale exclusiv romanesti, va oferim sansa de a va bucura din confortul propriei case de unele dintre cele mai iubite comedii.

Stagiunea online se adreseaza romanilor de pretutindeni. De la bucurestenii care ne-au trecut pragul la sediu, la cei pe care i-am vizitat noi in deplasarile din tara, si pana la cei aflati la sute sau mii de kilometri distanta de casa.

Premiera va avea loc vineri, 12 martie, incepand cu ora 20:00 (GMT+2), cand veti putea viziona pe platforma Cineclic comedia „Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!” in format UltraHD, disponibila pentru numai 48h! Veti avea sansa de a viziona o comedie care s-a jucat, de la premiera si pana acum, doar cu casa inchisa. Tot ce va ramane de facut este sa va inregistrati pe Cineclic si sa achizitionati un bilet pentru Teatrul Elisabeta, in valoare de 8 euro (39 lei). In costul acestui bilet aveti acces timp de 48h la inregistrarea spectacolului, pe care o puteti vedea ori de cate ori doriti. Mai mult decat atat, in costul biletului includem materiale pe care le veti regasi exclusiv pe Cineclic – interviuri cu actorii, imagini din culise si multe altele. Intrucat este o perioada dificila nu doar pentru teatru ca institutie, ci si pentru actori, cu fiecare bilet achizitionat veti contribui la sustinerea tinerelor talente: 1 euro din valoarea fiecarui bilet va merge catre cei mai tineri dintre actorii nostri.

Comedia „Dezbraca-te, vreau sa-ti vorbesc!”, in regia lui Serban Puiu, ii aduce pe ecranele dvs. pe actorii Andreas Petrescu, Alexandra Velniciuc, Lucian Ghimisi, Maria Buza, Anca Dinicu si Marcelo Cobzariu. Crezand ca sotia lui, Jacqueline, va fi plecata pe perioada weekendului, Robert, unul dintre protagonistii piesei, pune la cale un rendez-vous romantic cu amanta lui, Suzanne. Angajeaza o bucatareasa iscusita sa le prepare bucate alese si, drept alibiul perfect, il invita si pe amicul sau Bernard. Marea sa dezamagire vine in momentul in care afla ca sotia lui se hotaraste sa ramana acasa. Se dovedeste ca si ea, la randul ei, traieste o intensa poveste de amor cu nimeni altul decat „alibiul”, adica Bernard. Cu toate rasturnarile de situatie si quiproquo-urile, piesa ajunge sa aiba mai multe intorsaturi decat un tirbuson.

Puteti achizitiona bilete pentru spectacol de pe platforma http://www.cineclic.ro, unde puteti consulta termenele si conditiile de desfasurare. Spectatorii care au achizitionat bilete la spectacolele suspendate din cauza pandemiei provocate de virusul Sars-Cov-2 au posibilitatea de a le echivala cu bilete la spectacolul online, sunand la numarul de telefon 0727 703 703. Mai multe detalii pe http://www.teatrulelisabeta.ro

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.