Viorica Dăncilă: Nu eu l-am angajat pe fiul meu la Curtea de Conturi. A fost angajat înainte de a deveni eu premier

Politic

Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, a declarat, marţi, la dezbaterea cu jurnaliştii pe care a organizat-o la Palatul Parlamentului, că fiul ei a fost angajat la Curtea de Conturi înainte ca ea să devină premier.

Nu eu l-am angajat pe fiul meu la Curtea de Conturi. A fost angajat înainte de a deveni eu premier. În acelaşi timp, vreau să vă spun un lucru. Haideţi să nu mai legăm în permanenţă activitatea copiilor neapărat de părinţi. Nu în toate cazurile este valabil. Fiul meu a fost foarte, foarte atacat în ultima perioadă. A avut o vină şi pentru faptul că a fost adoptat. A fost tot vina lui„, a răspuns Viorica Dăncilă la întrebarea legată de angajarea fiului ei la Curtea de Conturi.

Dăncilă a ţinut să precizeze că fiul ei nu iese în spaţiul public şi nu a jignit pe nimeni.

„Este un copil care nu iese în spaţiu public, nu l-aţi văzut jignind pe nimeni şi niciodată nu s-a raportat la politică. Nu vrea decât să îl las să îşi urmeze cursul vieţii lui. De multe ori, poate o să vi se pară curios ceea ce o să vă spun, de multe ori mi-a spus că pentru el faptul că mama lui este premier nu este un lucru foarte bun, pentru că de multe ori este izolat, de multe ori nu poate face lucruri pe care alţi tineri la vârsta lui şi le permit. Şi cred că nu trebuie să avem această abordare”, a precizat Dăncilă.

Potrivit acesteia, fiul ei a primit locul de muncă într-un moment în care ea nu ştia dacă va fi acceptată ca premier.

„A fost opţiunea lui şi trebuie să vă mai spun un lucru: oriunde s-a dus, niciodată, niciodată nu mi-a spus dinainte ‘merg într-un anumit loc’, tocmai pentru a se feri de aceste lucruri şi pentru a demonstra că se poate ridica pe propriile picioare”, a mai spus Dăncilă.

Pentru a fi în permanență la curent cu ultimele noutăți și informații din orașul tău, urmărește-ne pe Facebook.